0539 646 6460 Fethiye Paraşüt Fiyatları 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi https://www.zafersekerci.com ''KANATLARIN OLMASA DA UÇABİLİRSİN'' Mon, 25 Mar 2024 20:54:37 +0000 tr hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.5.2 17. Ölüdeniz Hava Oyunlarında Gökyüzü Rengarenk olacak. https://www.zafersekerci.com/17-oludeniz-hava-oyunlarinda-gokyuzu-rengaren/ https://www.zafersekerci.com/17-oludeniz-hava-oyunlarinda-gokyuzu-rengaren/#respond Wed, 23 Sep 2015 15:13:20 +0000 http://www.zafersekerci.com/?p=442 17. Ölüdeniz Hava Oyunlarında Gökyüzü Rengarenk olacak Bu yıl Fethiye Belediyesi öncülüğünde Fethiye’nin Ölüdeniz Beldesi’nde 11-15 Ekim tarihinde 17.cisi düzenlenecek Uluslararası Ölüdeniz

The post 17. Ölüdeniz Hava Oyunlarında Gökyüzü Rengarenk olacak. first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
17. Ölüdeniz Hava Oyunlarında Gökyüzü Rengarenk olacak

Bu yıl Fethiye Belediyesi öncülüğünde Fethiye’nin Ölüdeniz Beldesi’nde 11-15 Ekim tarihinde 17.cisi düzenlenecek Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali’nin hazırlıkları tamamlandı. Ölüdeniz Hava Oyunları’na bu yıl yaklaşık olarak 30 ülkeden 350-400 yamaç paraşütü pilotunun katılması bekleniyor.

17. Ölüdeniz Hava Oyunlarında Gökyüzü Rengarenk olacak.
17. Ölüdeniz Hava Oyunlarında Gökyüzü Rengarenk olacak.

Fethiye Kaymakamı, Fethiye Belediyesi, Fethiye Ticaret ve Sanayii Odası, Ölüdeniz Geliştirme Koop, Yamaç Paraşütü Pilot Koop. ile Fethiye Tanıtma Vakfı, TÜRSAB, FETOB, AKUT, UMKE, Turizm Müdürlüğü, THK yetkilileri destekleriyle yapılacak.

17. Ölüdeniz Hava Oyunlarında Gökyüzü Rengarenk olacak
17. Ölüdeniz Hava Oyunlarında Gökyüzü Rengarenk olacak

Festivalin  Fethiye ve çevresinde turizm sezonunun sona erdiği günlerde bölgeye ciddi ölçüde hareket kazandırması bekleniyor. 2000 yılından bu yana gerçekleştirilen ve her yıl katılımın artarak devam ettiği 17. festivale bu yıl rekor düzeyde katılım bekleniyor.

Etkinliğe Bolivya, Kanada, Afganistan, İran, Irak, Arjantin, İsrail, Mısır, Rusya, Amerika, İngiltere, Almanya, Fransa, Yunanistan, Bulgaristan, Polonya, İsveç, Norveç, Ukrayna, İsviçre, Avusturya, Avustralya, Japonya, Güney Kore, Çin, Belçika, İtalya, Hollanda, Suriye, Romanya, Belarus, Kazakistan ve Finlandiya’dan gelecek davetlilerin yanı sıra çok sayıda yerli ve yabancı basın mensubu da festivali yakından takip edecek.

Ölüdeniz Babadağ Yamaç Paraşütü Fiyatları 2021 | 2022 | 2023 | 2024
Ölüdeniz Babadağ Yamaç Paraşütü Fiyatları 2021 | 2022 | 2023 | 2024

Fethiye Belediyesi Festival organizasyon yetkilileri, Festivale gelecek pilotların rezervasyonlarını yaptırmaya başladığını, 5 gün sürecek Festival süresince  Sıcak hava balonu, Yelken Kanat Yamaç paraşütü akrobasi, Skydiving, Paramotor, Basejump, Mikrolight ve Model uçak gösterileri ile  Milli grurumuz SOLO TÜRK pilotlarının şovların yapılacağını aynı zamanda organizasyona katılacaklardan herhangi bir kayıt ücreti ve single uçuş yapacak pilotlardan da 11-15 Ekim tarihleri arasında Babadağ giriş ücreti alınmayacağını belirtti.

Not: Festival için Fethiye Belediyesinden detaylı bilgi alabilirler. Tandem (2 kişi) uçuş yapmak için www.zafersekerci.com adresinden uçuş rezervasyonu yaptırabilirisiniz. Fethiye tatil paketleri fiyatları ve rezervasyon için www.tatil365gun.com  adresini ziyaret edebilirsiniz.

The post 17. Ölüdeniz Hava Oyunlarında Gökyüzü Rengarenk olacak. first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
https://www.zafersekerci.com/17-oludeniz-hava-oyunlarinda-gokyuzu-rengaren/feed/ 0
Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyatı https://www.zafersekerci.com/fethiye-oludeniz-yamac-parasutu-fiyati/ https://www.zafersekerci.com/fethiye-oludeniz-yamac-parasutu-fiyati/#respond Sun, 31 May 2015 18:16:19 +0000 http://www.zafersekerci.com/?p=384 Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyatı Fethiye Paraşüt Fiyatları. Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyatları. Fethiye Paraşüt Şirketleri  Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyatları;

The post Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyatı first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyatı

Fethiye Paraşüt Fiyatları. Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyatları. Fethiye Paraşüt Şirketleri 

Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyatları; Fethiye Ölüdeniz sadece denizde yüzmeyi ve kumsalda güneşlenmeyi seven misafirlere değil aynı zamanda adrenalini ve macerayı seven özellikle de yamaç paraşütü tutkunlarına ev sahipliği yapar.

Ölüdeniz’ in eşsiz güzelliğini yanı başında duran onu kanatlarının altına alarak koruyan Babadağ ise Dünya da ve Türkiye de yamaç paraşütü yapılacak en uygun yerlerden biridir. Her yıl binlerce misafir yamaç paraşütü yapmak için Fethiye Ölüdeniz bölgesini tercih etmektedir. 

Hava şartları ve yüksekliği ile bu bölgenin en önemli aktivitesi olan yamaç paraşütü ile uçmak isteyenlere 12 ay boyunca ( yaz- kış ) keyifli anlar yaşatmaktadır.

Babadağ Yamaç Paraşütü- Ning Jing
Babadağ Yamaç Paraşütü- Ning Jing

Kuşlar gibi süzülmek, rüzgarı hissetmek, termikleri kullanarak yükselmek, zaman zaman  uçarken bulutlara dokunmak. ÖZGÜRLÜK BÖYLE BİR ŞEY OLSA GEREK.Sizlerde bu özgürlüğü yaşamak için partner şirketimiz olan Butterfly yamaç paraşütü şirketinin profesyonel pilotları eşliğinde yamaç paraşütü yapabilirsiniz.

Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyatı
Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyatı

Pisten havalandığınız andan itibaren doğa size görsel şölen sunmaya başlar.Uçuş esnasında Fethiye, Ölüdeniz, Tarihi Kayaköy, Hisarönü, Ovacık, St Nicholas adası ve Rodos adasıyla uçuş rotasına bağlı olarak Kelebekler Vadisini görebilirsiniz.Az önce havadayken sizi izleyen insanların bulunduğu Ölüdeniz plajına iniş yaptıktan sonra uçma duygusunu yaşamanın mutluluğuyla herkese yeryüzü cenneti Fethiye Ölüdeniz de tatil yapmalarını ve özellikle de BUTTERFLY ile yamaç paraşütü yapmalarını tavsiye edeceksiniz.

Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyatı

0539 646 6460 Ölüdeniz Yamaç Paraşütü
0539 646 6460 Ölüdeniz Yamaç Paraşütü

* Fethiye – Ölüdeniz de eğitim almadan uçmanın en kolay ve ucuz yolu olan tandem yamaç paraşütü için bilmeniz gerekenler.

1- Pilot ve yolcunun aynı paraşütte uçmasına tandem( 2 kişi) denir. Uçuşunuzu T2 belgesine sahip partner şirketimiz olan Gravity yamaç paraşütü şirketinin profesyonel pilotları eşliğindeyaparsınız. Uçuş faaliyetleri Türk Hava Kurumu tarafından denetlenmektedir.

2- Uçuşlar şirketimizde hava şartlarının uygun olduğu zamanlarda her gün yaz dönemi için günde 5 (kez) sorti, kış dönemi için ise 3 (kez) sorti olarak düzenlenmektedir.

3- Şirketimiz kalite, güven ve müşteri memnuniyetine önem vermektedir. Uçuşlarınızda yeni paraşütler, ekipmanlar kullanılmaktadır. Kalkış yapılacak Babadağ’a yeni konforlu, klimalı minibüs ile ulaşım sağlanmaktadır.

4- Uçuş için gerekli olanlar ise mevsimine göre rahatlıkla koşabileceğiniz spor ayakkabı, günlük rahat bir kıyafet, güneş gözlüğü ve isterseniz su dur.Uçuş esnasında güvenli bir uçuş yapabilmeniz için kamera, cep telefonu kullanmak yasaktır.

5- Kalp, astım, hamilelik vb. gibi sağlık sorunu gibi rahatsızlıkları olanlar ile 100 kg üzeri kişiler uçamamaktadır.

6- Hava şartları göz önünde bulundurarak kalkış yapılacak pist pilotunuz tarafından seçilmektedir.Uçuşunuz hava şartlarına, yolcunun kilosuna ve akrobasi isteyip istememenize bağlı olarak en önemlisi hava şartlarına bağlı olarak seçilecek piste de bağlı olarak yaklaşık 20-35 dakika kadar sürmektedir.

7- Kalkış yapmadan önce pilotunuz uçuş için ekipmanlarınızı kuşattıktan sonra kalkış ve uçuş hakkında bilgilendirici kısa bir konuşma yapar.Daha sonra pilot ile yolcu aynı anda pistten aşağı koşarak kalkış yapar.

8- Uçuş süresince pilot, yolcu ve 3. şahıslar sigorta şirketi tarafından sigortalanmaktadır.

9- Uçuş için misafirlerimize verilen fiyata orman (Milli park) girişi, sigorta, otel transferi, dağa çıkış ücreti, ekipman kullanım ücreti dahildir. Havada pilotunuz tarafından çekilen fotoğraf ve video ücreti ise exradır. Misafirlerimiz ulaşım olarak Babadağ Teleferik ile çıkmak isterler ise extra Babadağ Teleferik Fiyatı ödemek durumundadır.

10- Uçuş için dikkat etmeniz gereken konu ise fiyattan çok uçuş yapacağınız şirkette bulunan pilotların tandem T2 uçuş sertifikasına sahip olup olmadıklarına, olası kazalara karşı şirketin sigorta yapıp yapmadığı, uçuş için kullanılacak ekipmanların yaşı, kalitesi ve uçuş için uygun olup olmadığı fiyat üzerinde doğrudan etkili olan en önemli unsurdur.

11- Yamaç Paraşütü yapmaya karar verdiyseniz mutlaka ama mutlaka 2-3 gün önceden rezervasyon yaptırmanız ve uçuş günü hareket saatinden en az 30 dakika önce ofiste hazır bulunmanız gerekmektedir. Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyatları  hakkında bilği almak ve rezervasyon yaptırmak için 0533 748 6460 nolu telefonu arayabilirsiniz. 

The post Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyatı first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]> https://www.zafersekerci.com/fethiye-oludeniz-yamac-parasutu-fiyati/feed/ 0 Fethiye Balık Pazarı https://www.zafersekerci.com/%e8%b4%b9%e7%89%b9%e5%b8%8c%e8%80%b6%e9%b1%bc%e5%b8%82-fethiye-balik-pazari-fethiye-balik-hali-fethiye-balik-pazarina-nasil-gidilir-fethiye-balik-pazarinin-ozelligi/ https://www.zafersekerci.com/%e8%b4%b9%e7%89%b9%e5%b8%8c%e8%80%b6%e9%b1%bc%e5%b8%82-fethiye-balik-pazari-fethiye-balik-hali-fethiye-balik-pazarina-nasil-gidilir-fethiye-balik-pazarinin-ozelligi/#respond Tue, 13 Jan 2015 18:21:02 +0000 http://www.zafersekerci.com/?p=300 Fethiye Balık Pazarı-Fethiye Balık Hali | Fethiye Fish Market Fethiye’nin Pazarı iken Dünya’ nın Balık Pazarı Oldu Fethiye Balık Pazarı;

The post Fethiye Balık Pazarı first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]> Fethiye Balık Pazarı-Fethiye Balık Hali | Fethiye Fish Market

Fethiye’nin Pazarı iken Dünya’ nın Balık Pazarı Oldu

Fethiye Balık Pazarı; Fethiye’de balık yemek isteyen yerli ve yabancı misafirler tarafından da en çok rağbet gören yer hiç şüphesiz ki Fethiye balık pazarıdır. Restorasyon çalışmaları yapılmadan önce kapalı pazar yeri olarak taze ürünlerin satıldığı, dükkanların yerini şimdi balık restaurantları aldı. Balık pazarına gelen misafirleri pazar yerinin ortasında yer alan taze balıklar ve diğer deniz ürünlerinin satıldığı tezgahlar karşılar.

Fethiye Balık Pazarı
Fethiye Balık Pazarı

Hemen çevresinde ise irili, ufaklı balıklarınızı belli bir ücret karşılığında pişirebileceğiniz restaurantlar bulunmaktadır. Balık tezgahından seçeceğiniz balık, yengeç, kalamar ve karidesleri istediğiniz pişirme usulünde pişirtebilirsiniz. İşinin ehli ustaların hazırlamış olduğu deniz ürünü ve diğer soğuk mezelerden seçebilirsiniz. Mutfakta balıklarınız pişerken mezelerinizle beraber ufak ufak rakınız’ dan yudumlayabilirsiniz.

Fethiye Rakı Balık Keyfi
Fethiye Rakı Balık Keyfi

Sıcacık, taptaze balıklar masanıza geldikten sonra hoş sohbetinize, masanıza misafir olan fasıl ekibi  size de müziği ile eşlik ederken kendinizi hep bir ağızdan söylediğiniz şarkılarda bulursunuz. Bu hoş atmosfer unutamayacağınız anılarınızda yer alacaktır.

Fethiye Ölüdeniz Babadağ Yamaç Paraşütü Fiyatları hakkında bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için www.babadagtravel.com.tr adresini ziyaret edebilir, 0539 646 6460 nolu hattımızı aryabilirsiniz.

The post Fethiye Balık Pazarı first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
https://www.zafersekerci.com/%e8%b4%b9%e7%89%b9%e5%b8%8c%e8%80%b6%e9%b1%bc%e5%b8%82-fethiye-balik-pazari-fethiye-balik-hali-fethiye-balik-pazarina-nasil-gidilir-fethiye-balik-pazarinin-ozelligi/feed/ 0
0539 646 6460 Ölüdeniz Yamaç Paraşütü ile Gökyüzünün Keyfini Çıkarın https://www.zafersekerci.com/fethiye-oludeniz-butterfly-gravity-sirketi-telefon-oludeniz-de-yamac-parasutu-ile-gokyuzu-keyfi/ https://www.zafersekerci.com/fethiye-oludeniz-butterfly-gravity-sirketi-telefon-oludeniz-de-yamac-parasutu-ile-gokyuzu-keyfi/#respond Thu, 25 Dec 2014 21:49:38 +0000 http://www.zafersekerci.com/?p=104 Fethiye Ölüdeniz Babadağ da Yamaç Paraşütü ile Gökyüzünün Keyfini Çıkarın Yamaç Paraşütü fiyatları ne kadar. Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyatları ne

The post 0539 646 6460 Ölüdeniz Yamaç Paraşütü ile Gökyüzünün Keyfini Çıkarın first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
Fethiye Ölüdeniz Babadağ da Yamaç Paraşütü ile Gökyüzünün Keyfini Çıkarın

Yamaç Paraşütü fiyatları ne kadar. Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyatları ne kadar. Yamaç Paraşütü nasıl yapılır.

Mavi gökyüzünde kuşlar gibi özgürce uçmak, insanoğlunun en eski düşlerinden birisidir. Leonardo da Vinci’den Hezarfan Çelebi’ye dek birçok kişi uçabilmenin bir yolunu aramış, uçma hayalini gerçekleştirmek için çalışmıştır. İnsanoğlu uçurtmalar, balonlar ve uçaklar gibi araçlar geliştirmiş, sonunda uçabilmekle kalmamış, uzaya çıkmayı bile başarmıştır. Uçmayı bir yerden başka bir yere kolay ve çabuk ulaşmanın ötesinde düşündüğümüzde, aynı zamanda keyifli olduğunu da fark ederiz. Uçmak gerekli olmanın ötesinde, eğlencelidir de.

Ölüdeniz Yamaç Paraşütü
Ölüdeniz Yamaç Paraşütü

Yamaç paraşütü dünyada en yaygın ve en hızlı gelişen havacılık sporu. 1980’li yılların başında ortaya çıkıp hızla yaygınlaşmış. Serbest paraşütlerle yamaçlardan koşarak havalanmaya dayanan bir ekstrem spor türü olarak tanımlanabilir. Sivil havacılık düzenlemelerine göre “çok hafif hava aracı” sınıfına giriyor. Gerçekten çok hafif olması sayesinde kolay taşınabiliyor ve yolu dahi olmayan tepelerden kalkış yapılabiliyor. Özel kalkış-iniş pisti gerektirmiyor. Paraşüt doğal kaldırıcı kuvvetleri kullanarak saatlerce havada kalabiliyor, bulutlara kadar yükselebiliyor ve kilometrelerce mesafeler kat edebiliyor. Paraşütün sırt çantasına sığacak kadar küçülebilmesi ve ağırlığının az olması nedeniyle bazı dağcılar tarafından dağların zirvelerinden inmek için de kullanılıyor.
Ülkemizin ve dünyanın en gözde yamaç paraşütü parkurlarından birisi olan Babadağ’dan uçuş yapan Gravity
Ölüdeniz’in usta pilotlarıyla konuşuyoruz. Öğrendiğimize göre hamile olanlar, astım, sara, önemli kalp rahatsızlığı gibi hastalığı olanlar dışında yamaç paraşütünü, belirli sağlık koşullarına uyan ve 100 kilonun altında olan herkes yapabiliyor. 16 yaşından küçükler için ise ailenin izinine ihtiyaç var. Ölüdeniz’de gökyüzünde bulunan paraşütlerin inişinde 6 yaşında bir çocuk veya 90 yaşında bir turist görmeniz hiç de sürpriz olmuyor. Pilotlarımız soğukkanlılık gerektiren bir spor olduğu için kadınların bu konuda daha başarılı olduğunu söylüyorlar.

Ölüdeniz Babadağ Yamaç Paraşütü
Ölüdeniz Babadağ Yamaç Paraşütü

Uçmak için en basit hava aracı olan yamaç paraşütü 4 bölümden meydana geliyor. Kumaş kısmına Kubbe deniyor. Kanat veya kanopi olarak da isimlendiriliyor. Temel olarak önlerinde açıklık bulunan iki kumaş katman arasına paraşütün ön kısmında bulunan hücre ağzı adı verilen açıklıklardan uçuş sırasında hava dolmasıyla havadaki şişkin şeklini muhafaza ediyor. Askı ipleri çok dayanıklı bir malzeme olan kevlardan yapılmış. Bu ipler harness denilen kuşam tertibatına taşıyıcı kolonlarla bağlanıyor. Pilotun uçarken bağlı olduğu ve karabinalarla kanada bağlı olan kuşanma düzeneğine harness deniyor. Tandem yamaç paraşütünde de yolcu için ayrı bir harness kullanılıyor. Harnesslerde pilotun ve yolcunun vücut yapısına göre ayarlanabilen sırt koruyucusu, yedek paraşüt koyma yeri, cepler ve küçük darbelerden koruyan için hava yastığı bulunuyor.
Kullanılan malzemelerin ithal ve özel olması nedeniyle yamaç paraşütünün maliyeti oldukça yüksek. Ancak yine de diğer havacılık sporlarıyla karşılaştırıldığında uçmanın en ucuz yolu olduğu görülüyor. Yamaç paraşütü dışarıdan “tehlikeli” olarak görünse de, kurallarına uyulduğu ve ciddi bir eğitim alınarak yapıldığı takdirde tehlikenin başka adrenalin sporlarından fazla olmadığı ortaya çıkıyor..

Yamaç paraşütü sporunu deneyimli pilot eşliğinde iki kişi olarak yapıyorsanız buna “tandem uçuş” deniyor. Tandem uçuşta yolcu önde bulunuyor. Pilotun öndeki yolcuya koş demesiyle pilotla birlikte durmadan koşarak havalanılıyor. Uçuş için koşabileceğiniz rahatlıkta spor ayakkabı giymeniz gerekli. Tandem uçuş için önceden herhangi bir eğitim almanıza gerek yok. 6 aylık yaz döneminde 70-75 bin kişi, 12 ay boyunca yapılan uçuşları da hesaba katarsanız  yaklaşık olarak 80-85 bin kişi tandem olarak Ölüdeniz‘de uçuyor.

Fethiye Yamaç Paraşütü Fiyatları
0539 646 6460 Fethiye Yamaç Paraşütü Fiyatları 

Gravity Ölüdeniz’in pilotları son hazırlıklarını yaparken tepede, rüzgarın paraşüt kumaşları arasındaki hırçın hışırtısı atlamak için bekleyenlere adrenalin vaat ediyor. Belli ki bu gergin bekleyiş gökyüzünde süzülmeye başlayınca yerini tarifsiz bir keyfe bırakacak. Muhteşem bir güzelliğin yanı başında duran, onu kanatlarının altına alarak koruyan Babadağ, yamaç paraşütünü yapmak için dünyada en uygun yerlerden birisi. Daha önce bu keyfi hiç yaşamamış kişiler de isterlerse hiç bir eğitim almadan uçarak tatil anılarına bu macera dolu aktiviteyi ekleyebilir. Mesleğinde deneyimli, THK tarafından verilen T2 tandem yamaç paraşüt lisansı bulunan pilot ile birlikte Ölüdeniz’den hareket eden araçla yaklaşık 30 dakika süren yolculuk sonunda kalkış yapılacak piste varılıyor.

Kalkış için 1200-1700, 1800 veya 1900 metrelik pistlerden hangisinde kalkış için uygun rüzgar bulunuyorsa pilotunuz tarafından orası seçiliyor. Kalkış ve uçuş için pilotunuz tarafından kısa süren bilgilendirme ile yapmanız ve yapmamanız gerekenler detaylı şekilde anlatılıyor. Bundan sonra tek yapmanız gereken pilotunuzun komutlarına uymak. Pilot tarafından hazırlanan paraşütünüz artık uçuşa hazır. Uçuş için önde bulunan yolcu ve pilot birbirlerine özel çelik terazilerle bağlanıyor.

Ölüdeniz Yamaç Paraşütü ile kalkış nasıl yapılır

Paraşütünüzün bağlanmasıyla artık kalkış için uygun rüzgarı bekleme zamanı. Uygun rüzgarın gelmesiyle kalkış için önemli olan koşu yapılarak yamaçtan havalanılıyor. Pilotunuz termik noktalarını kullanarak ve termik hava akımının gücüne bağlı olarak dilediğiniz kadar yükseliyor, isterseniz Ölüdeniz’e 3000 metreden bakabilirsiniz. 25 ila 35 dakika gökyüzünde süzülerek, isterseniz akrobasi yaparak gökyüzünün tadını çıkarabilirsiniz. Uçuşunuz hareket ettiğiniz Ölüdeniz plajında size imrenerek bakan insanların arasında son buluyor. Pilotunuz tarafından özel kamerayla çekilen fotoğraf ve videonuzu izleyebiliyor, isterseniz DVD şeklinde alabiliyorsunuz. Artık sizin de korktuğunuz, “yapamam” dediğiniz yamaç paraşütü ile harika anılarınız var, dostlarınıza anlatabilirsiniz. Uçarak yaşadığınız bu keyfin en tehlikeli tarafı ise bağımlılık yapması !

Fethiye Ölüdeniz Babadağ Yamaç Paraşütü Fiyatları hakkında bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için 0533 748 6460 nolu hattımızı atayabilirsiniz.

The post 0539 646 6460 Ölüdeniz Yamaç Paraşütü ile Gökyüzünün Keyfini Çıkarın first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
https://www.zafersekerci.com/fethiye-oludeniz-butterfly-gravity-sirketi-telefon-oludeniz-de-yamac-parasutu-ile-gokyuzu-keyfi/feed/ 0
Ölüdeniz’de Moda Yerçekimine Gravity ile karşı koymak. https://www.zafersekerci.com/oludeniz-gravity-telefon-oludenizde-moda-yercekimine-gravity-ile-karsi-koymak-oludeniz-yamac-parasutu-fiyatlari-2020-2021-2022-2023-2024-2025/ https://www.zafersekerci.com/oludeniz-gravity-telefon-oludenizde-moda-yercekimine-gravity-ile-karsi-koymak-oludeniz-yamac-parasutu-fiyatlari-2020-2021-2022-2023-2024-2025/#respond Thu, 18 Dec 2014 18:17:40 +0000 http://www.zafersekerci.com/?p=141 Fethiye Ölüdeniz Gravity Yamaç Paraşütü Fiyatları Ölüdeniz’de Moda Yerçekimine Gravity ile karşı koymak. Fethiye Ölüdeniz de tatil yapanların en vazgeçemediği

The post Ölüdeniz’de Moda Yerçekimine Gravity ile karşı koymak. first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
Fethiye Ölüdeniz Gravity Yamaç Paraşütü Fiyatları

Ölüdeniz’de Moda Yerçekimine Gravity ile karşı koymak.

Fethiye Ölüdeniz de tatil yapanların en vazgeçemediği aktivite hiç şüphesiz Yamaç Paraşütü ile uçmak. Çevre tatil bölgelerindeki insanlar bile tatilinin bir bölümünde günü birlik Ölüdeniz’e gelerek yamaç paraşütü yapmaktadırlar. Her sabah Ölüdeniz’ den hareket eden araçlar ile yaklaşık 30 dak. süren yolculuk sonunda kalkış yapılacak pistte yapılan uçuş hazırlıklarından sonra duyulan koş koş oturma sesleri arasında havalanan Gravity paraşütleri gökyüzünde özgürce süzülüp akrobasi hareketleri yaptıktan sonra birbiri ardına Belcekız plajına iniş yapıyorlar. Uçuş yapan kişilerin yüzlerindeki mutluluğu görmeniz sizi cesaretlendirmeye yetecektir.

Ölüdeniz de çocuğu, genci, yaşlısı hatta ve hatta özürlü insanlar bile modaya uymakta.

Bugüne kadar bu deneyimi yaşamamışsanız uçtuktan sonra çok şey kaybettiğinizin farkına varacaksınız. Ölüdeniz’ in tecrübeli ve en kalabalık pilot topluluğu olan Butterfly ParaglidingGravity şirketi ile uçmanız için önceden bir şey bilmenize gerek yok. Sadece yapmanız gereken biraz cesaretinizi toplamak, istemek ve tatilinizin bir bölümü yamaç paraşütüne ayırmak, tabii ki de en önemlisi 3-5 gün önceden rezervasyon yaptırmak çünkü yoğunluktan dolayı yer bulamamanız durumunda tatilinin son gününü yamaç paraşütüne ayıran kişiler gibi sizde uçmadan tatilden dönebilirsiniz.

DCIM321GOPRO

The post Ölüdeniz’de Moda Yerçekimine Gravity ile karşı koymak. first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
https://www.zafersekerci.com/oludeniz-gravity-telefon-oludenizde-moda-yercekimine-gravity-ile-karsi-koymak-oludeniz-yamac-parasutu-fiyatlari-2020-2021-2022-2023-2024-2025/feed/ 0
0539 646 6460 Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyatları 2020 | 2021 | 2022 | 2023 https://www.zafersekerci.com/oludeniz-yamac-parasutu-fiyatlari-2020-2021-2022-2023-2024-2025-ucuz-yamac-parasutu-sirketi-oludeniz/ https://www.zafersekerci.com/oludeniz-yamac-parasutu-fiyatlari-2020-2021-2022-2023-2024-2025-ucuz-yamac-parasutu-sirketi-oludeniz/#respond Tue, 18 Nov 2014 18:14:41 +0000 http://www.zafersekerci.com/?p=139 Fethiye Ölüdeniz Babadağ Yamaç Paraşütü Fiyatları. Kimler Yamaç Paraşütü Yapabilir. Yamaç Paraşütü hakkında bilinmesi gerekenler hepsi bu yazımızda detaylar için

The post 0539 646 6460 Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyatları 2020 | 2021 | 2022 | 2023 first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
Fethiye Ölüdeniz Babadağ Yamaç Paraşütü Fiyatları.

Kimler Yamaç Paraşütü Yapabilir. Yamaç Paraşütü hakkında bilinmesi gerekenler hepsi bu yazımızda detaylar için okumaya devam edin.

Yamaç Paraşütü Türkiye’de ve Dünyada en hızlı gelişen sporların başında gelmektedir. Artık Yamaç Paraşütü deyince ilk akla öncelikle Ölüdeniz-Babadağ gelmektedir. Her yıl yüzlerce uçma sevdalısı insanı sırtında taşıyan Babadağ bu özelliği sayesinde adını sıkça yurt dışında da duyurmaya başlamıştır. Aklınıza Babadağ’dan sadece kendi paraşütüne sahip eğitimini almış kişiler mi uçuyor sorusu gelebilir. Buna cevabımız kesinlikle hayırrr… Burada Yamaç Paraşütü yapmak isteyenler için Butterfly paragliding adında bir pilot şirketi bulunmaktadır. Bu şirket Ölüdeniz’de Yamaç Paraşütü yapmak isteyen kişilere belli bir fiyat karşılığında bu zevki yaşatmaktadırlar.

Size tavsiyem uçmak istediğiniz zaman kesinlikle 3-5 gün öncesinden rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir. Çünkü yoğunluktan dolayı istediğiniz zaman boş yer bulamaya bilirsiniz.

Sağlık sorunu olmayan ve 100 kğ üzerindeki kişiler hariç herkesin bu zevki yaşadığı Babadağ’dan uçuş yaklaşık olarak akrobasi isteyip, istememenize bağlı olarak 25-35 dakika kadar sürmektedir.

Her yıl binlerce insan yamaç paraşütü sayesinde  Avrupanın en iyi plajı Ölüdeniz’i gökyüzünden izlemektedir. Sizde daha önce bu zevki yaşamamışsanız ilk fırsatta denemenizi tavsiye ederiz.

Unutmayın Babadağ sizi bekliyor…..

Ölüdeniz Yamaç Paraşütü-Fethiye Spor
Ölüdeniz Yamaç Paraşütü-Fethiye Spor
The post 0539 646 6460 Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyatları 2020 | 2021 | 2022 | 2023 first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
https://www.zafersekerci.com/oludeniz-yamac-parasutu-fiyatlari-2020-2021-2022-2023-2024-2025-ucuz-yamac-parasutu-sirketi-oludeniz/feed/ 0
Türkiye’nin En Gözde Yamaç Paraşütü Merkezi Ölüdeniz https://www.zafersekerci.com/turkiyenin-en-gozde-yamac-parasutu-merkezi-oludeniz-oludeniz-de-yamac-parasutu-sirketleri-oludeniz-yamac-parasutu-fiyatlari-2021-2022-2023-2024-2025/ https://www.zafersekerci.com/turkiyenin-en-gozde-yamac-parasutu-merkezi-oludeniz-oludeniz-de-yamac-parasutu-sirketleri-oludeniz-yamac-parasutu-fiyatlari-2021-2022-2023-2024-2025/#respond Thu, 13 Nov 2014 17:35:08 +0000 http://www.zafersekerci.com/?p=95 1970 mt yüksekliği ile Fethiye Babadağ dünyanın sayısı Yamaç Paraşütü merkezi arasında yer almaktadır. Her yıl Ölüdeniz tatilin de binlerce

The post Türkiye’nin En Gözde Yamaç Paraşütü Merkezi Ölüdeniz first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
1970 mt yüksekliği ile Fethiye Babadağ dünyanın sayısı Yamaç Paraşütü merkezi arasında yer almaktadır. Her yıl Ölüdeniz tatilin de binlerce yerli ve yabancı turist Babadağ dan Yamaç Paraşütü yapmaktadır. Yamaç Paraşütü Fiyatları ise uçmak istediğiniz döneme göre değişiklik gösterse de 12 ay Ölüdeniz de Yamaç Paraşütü yapabilirsiniz.

Türkiye’nin En Gözde Yamaç Paraşütü Merkezi Ölüdeniz; Ölüdeniz’in doğa ve deniz güzelliklerinin yanında artık olmazsa olmazı Ölüdeniz Yamaç Paraşütü de herkes tarafından bilinmekte.Turizm Bakanlığının Türkiye tanıtım afişleri ile bir çok işletmenin tanıtım broşürlerinde,facebook, twiter, instagram sosyal medya ve web sayfalarında yer alan Yamaç Paraşütü resimleri Ölüdeniz’le özdeşleşmiş olarak yerini almaktadır

Fethiye Güç Birliği şirketi tarafından işletilen Ölüdeniz-Babadağ mesire alanındaki orman girişinden 30 tl alınmasına rağmen 2014 yılının 6 aylık yaz döneminde 78 bin  964 kişinin Tandem ve Single olarak Yamaç Paraşütü yaptığı belirtilmektedir. Yerli ve Yabancı misafirler 2012 yılında 160-180 tl, 2013 yılında 190-210 tl, 2014 yılında 230-250tl, 2015 yılında 250-260, 2016 yılında 280-300 karşılığında Yamaç Paraşütü yaparken her geçen gün artan maliyetler ile birlikte 2017 yılında ise 380-420 tl, 2018 yılında 480-520 tl, 2019 yılında ise 550-600 tl idi Ölüdeniz Babadağ Yamaç Paraşütü Fiyatları 2021 | 2022 | 2023 | 2024 yıllarında ne kadar olacağını ise merakla beklenmektedir.

0533 748 6460 Ölüdeniz Babadağ Yamaç Paraşütü
0533 748 6460 Ölüdeniz Babadağ Yamaç Paraşütü

Oysa ki sadece Ölüdeniz-Babadağ’dan alınan orman giriş ücreti de her yıl uçuş fiyatlarının artmasındaki bir diğer etkendir. 2020 yılında hizmete girmesi planlanan Babadağ Teleferik Projesi ile dağa çıkış ücretleri artacağından bununda paraşüt fiyatlarına yansıması olacaktır. Henüz net bir fiyat olmamakla Ölüdeniz Babadağ Teleferik çıkış fiyatı olarak kişi başı 10 dolar gibi ücret düşünülmektedir.  Türkiye’nin diğer bölgelerinde ise gökyüzü tutkunları Tandem uçuş cüzzi ücret ödeyerek bu zevki yaşamaktadırlar.

Yamaç Paraşütünün biraz pahalı biraz pahalı bir spor olduğunu öncelikle hatırlatmak isterim. Yamaç Paraşütü ile sizde tek başınıza eğitim alarak uçabilirsiniz. Türkiye’de Yamaç Paraşütü kursunu tecrübeli Yamaç Paraşütü pilotundan, Üniversitelerin havacılık kulüplerinden, Derneklerden, Uçuş okullarından  ve ücretsiz kurs açabilen aynı zamanda Türkiye’de uçuş sertifikası vermeye tek yetkili olan Türk Hava Kurumundan alabilirsiniz. Bu ücretler 3500-4000 TL arasında değişmekle birlikte net ücretler değildir ve kursu aldığınız yere ve kişiye göre farklılıklar olabilir. Kurs süresince size malzeme temin edilecektir.

Fakat size önerimiz Yamaç Paraşütü malzemelerinin olmazsa olması Paraşüt(Kanat), Harnes, Kask, Yedek paraşüt, Uçuş tulumu, Eldiven, Telsiz ve Uçuşa özel (Bileğinizi koruyacak) bot’tun kendi malzemeniz olmanızda fayda var çünkü daha sonraları uçuş esnasında malzemeyi tanımanızın faydasını mutlaka göreceksiniz. Full (Tüm) Takım sıfır malzemenin ortalama fiyatı ise modele ve markaya göre farklılık göstermekle birlikte 1800-1900 civarındadır. Vario ise yeni başlayanlar için ilk başta pek lazım olmayan fakat uçunuzu ilerletip farklı bölgelerde uçmaya başladığınızda size gerekli olacak bir diğer malzemedir.Türkiye’de ve Dünya’da en çok tandem uçuşunun yapıldığı Yamaç Paraşütü’nün Başkenti Ölüdeniz’de www.oludenizyamacparasutu.com sizleride uçmya bekleriz.

The post Türkiye’nin En Gözde Yamaç Paraşütü Merkezi Ölüdeniz first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
https://www.zafersekerci.com/turkiyenin-en-gozde-yamac-parasutu-merkezi-oludeniz-oludeniz-de-yamac-parasutu-sirketleri-oludeniz-yamac-parasutu-fiyatlari-2021-2022-2023-2024-2025/feed/ 0
Gökyüzün’de Yamaç Paraşütün’den Korkanlara Nispet Rakı Keyfi Yaptı https://www.zafersekerci.com/gokyuzunde-yamac-parasutunden-korkanlara-nispet-raki-keyfi-yapti/ https://www.zafersekerci.com/gokyuzunde-yamac-parasutunden-korkanlara-nispet-raki-keyfi-yapti/#respond Wed, 12 Nov 2014 21:58:32 +0000 http://www.zafersekerci.com/?p=61 Gökyüzün’de Yamaç Paraşütün’den Korkanlara Nispet Rakı Keyfi Yaptı Ölüdeniz Babadağ’dan Yamaç Paraşütü yapmak Fethiye’nin en popüler aktivitelerinden sadece biridir. Öyle

The post Gökyüzün’de Yamaç Paraşütün’den Korkanlara Nispet Rakı Keyfi Yaptı first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
Gökyüzün’de Yamaç Paraşütün’den Korkanlara Nispet Rakı Keyfi Yaptı

Ölüdeniz Babadağ’dan Yamaç Paraşütü yapmak Fethiye’nin en popüler aktivitelerinden sadece biridir. Öyle ki artık daha önce uçanlar ise ikinci veya üçüncü kez yamaç paraşütü yaparken farklılık yaşamak için gökzünde rakı içebiliyorlar, pasta kesiyorlar, müzik aleti çalıyorlar hatta ve hatta kebap bile yapabiliyorlar.

Gökyüzün’de Yamaç Paraşütün’den Korkanlara Nispet Rakı Keyfi Yaptı
Gökyüzün’de Yamaç Paraşütün’den Korkanlara Nispet Rakı Keyfi Yaptı

Ölüdeniz’de Yamaç Paraşütü ile uçanlar korkuyu bir kenara bırakıp gökyüzün’de Rakı keyfi yapıyor. Turizm sezonun hareketlendiği şu günlerde Ölüdeniz semalarında ilginç görüntüler kameralara yansıyor. Gravity Butterfly Yamaç Paraşütü şirketi pilotlarından Zafer Şekerci’de müşterisi Erman Perk’in gökyüzünde rakı keyfi yapma isteğini kırmayıp gökyüzünde çilingir sofrası kurdu. Ölüdeniz’in muhteşem doğa güzelliği karşısında rakı içip, karpuz yiyen Perk gökyüzünde unutamayacağım bir gün yaşadım dedi. Yamaç Paraşütü’nün tecrübeli pilotlar eşliğinde yapıldığında güzel anı olarak hayatınızda kalacağını sözlerine ekleyen Erman Perk mutlaka herkesin Ölüdeniz’e gelerek Yamaç Paraşütü yapmasını tavsiye etti.

The post Gökyüzün’de Yamaç Paraşütün’den Korkanlara Nispet Rakı Keyfi Yaptı first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
https://www.zafersekerci.com/gokyuzunde-yamac-parasutunden-korkanlara-nispet-raki-keyfi-yapti/feed/ 0
Doğa Harikası Saklıkent https://www.zafersekerci.com/fethiye-saklikent-hakkinda-genel-bilgi-doga-harikasi-saklikent-fethiye-saklikent-jeep-safari-tur-fiyatlari-2020-2021-2022-2023-2024-2025/ https://www.zafersekerci.com/fethiye-saklikent-hakkinda-genel-bilgi-doga-harikasi-saklikent-fethiye-saklikent-jeep-safari-tur-fiyatlari-2020-2021-2022-2023-2024-2025/#respond Wed, 12 Nov 2014 16:18:38 +0000 http://www.zafersekerci.com/?p=43 Fethiye Doğal güzellikleri, Ormanları ve Babadağ Yamaç Paraşütü ile yerli, yabancı turistlerin gözde tatil yerlerindendir. Fethiye de en çok ziyaret

The post Doğa Harikası Saklıkent first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
Fethiye Doğal güzellikleri, Ormanları ve Babadağ Yamaç Paraşütü ile yerli, yabancı turistlerin gözde tatil yerlerindendir. Fethiye de en çok ziyaret edilen yerlerden Saklıkent milli parkı nerede ve nasıl gidilir? İşte, merak edilen tüm detaylar
Fethiye Saklıkent
Fethiye Saklıkent   

Fethiye tatilinizde şehrin sıcağından bunaldıysanız işte tam size göre doğa harikası olan Saklıkent’e gitme zamanıdır. Saklıkent kanyonu yaklaşık 15 km uzunluğunda Beydağlarının kaynak sularıyla beslenen eşine az rastlanır doğa harikasıdır. Tlos-Xantos ve Letoon antik kentlerine yakınlığıyla dikkat çekmektedir. Kanyonun keşfi ise yakın tarihe dayanmaktadır. Rivayete göre hayvanlarını dağda otlatırken sürüden kaybolan keçisini ararken tesadüfen Saklıkent‘i bulduğu öncesinde ise kimsenin bilmediği söyleniyor. İnsanlar tarafından akın akın ziyaret edilen Saklıkent kısa süre sonra Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından Milli Park ilan edilmiş ve giriş ücreti alınmaya başlanmıştır. Kanyon girişinde bulunan şırıl şırıl akan suyun üzerine kurulu olan restaurantların köşklerinde oturup bir şeyler atıştırabilir veya içebilirsiniz.

Fethiye Saklıkent
Fethiye Saklıkent

Kanyon içine girdiğinizde ise uzun yıllar kar sularının eriterek şekillendirdiği bu eşsiz doğa güzelliğin kalbine doğru gittiğinizi hissederken zaman zaman yukarı baktığınızda güneşi ve gökyüzünü göremeyecek, kayaların ise yukarıda birleştiğini zannedeceksiniz. Kanyonun içinde ilerlerken biraz kayalardan atlama, birazda tırmanış yapmak zorunda kalabiliyorsunuz. Saklıkent kanyon içerisinde sonuna kadar gitmek için daha sabırlı olmak, kaygan ve tehlikeli kayalara tırmanmak gerekirse kayaların altından sürünerek geçmek gerekiyor.Tabii ki de bunu başaran çok az insan vardır. Şimdi ise vücut ısınızın düşmesinden ve akıntıya karşı yürümeniz den dolayı yoruldunuz. Yorgunluğunuzu atmak için ise dönüş yolundaki börekçilerde yapılan tamamen doğal böreklerinden yemeyi, mis gibi sıcacık çayından içmeye kim hayır diyebilir ki .İşte bu güzellikleri yaşamak için sizleri en kısa sürede Saklıkent’e bekliyoruz. Fethiye Saklıkent Jeep Safari Tur Fiyatları 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 | 2026 için 0539 646 6460 nolu teleferondan iletişime geçebilirsiniz.

 

The post Doğa Harikası Saklıkent first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
https://www.zafersekerci.com/fethiye-saklikent-hakkinda-genel-bilgi-doga-harikasi-saklikent-fethiye-saklikent-jeep-safari-tur-fiyatlari-2020-2021-2022-2023-2024-2025/feed/ 0
Bir Hayalin Olsun Peşine Düşeceğin https://www.zafersekerci.com/bir-hayalin-olsun-pesine-dusecegin-fethiye-de-tatil-365-gun-fethiye-de-gezilecek-yerler-fethiye-tatil-paketi-fiyati-2021-2022-2023-2024-2025/ https://www.zafersekerci.com/bir-hayalin-olsun-pesine-dusecegin-fethiye-de-tatil-365-gun-fethiye-de-gezilecek-yerler-fethiye-tatil-paketi-fiyati-2021-2022-2023-2024-2025/#respond Wed, 12 Nov 2014 07:09:29 +0000 http://www.zafersekerci.com/?p=31 Hepimizin bir hayali vardır mutlak. Fethiye tatili ve aktiviteleri ile sizde hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Şimdi tatil zamanı toplayacaksın bavulunu vuracaksın kendini

The post Bir Hayalin Olsun Peşine Düşeceğin first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
Hepimizin bir hayali vardır mutlak. Fethiye tatili ve aktiviteleri ile sizde hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Şimdi tatil zamanı toplayacaksın bavulunu vuracaksın kendini Fethiye yollarına gönlünü eğlendirmek için çıkacaksın tatile, hiç bir şeye bağlı kalmadan yaşayacaksın günlerini dolu dolu iş, güç, sinir, stres daha ne varsa seni sıkan hayatta atacaksın geriye dönüp bakmadan. Gerekirse bir otelde, gerekirse sahilde yıldızların altında yatacaksın. Bu güne kadar yapmadığını yapacaksın, bırakacaksın kendini özgürlüğün kollarına uçacaksın o büyülü Ölüdeniz güzelliğini görmek için, deniz kızları gibi çıkmadan yüzeceksin pırıl pırıl denizinde, tatilin suyunu çıkaracaksın, gece hayatına akacaksın usul usul hayata inat eğleneceksin sabahın ilk ışıklarına kadar. Hayallerini gerçekleştirerek yüzünde gülücüklerle anımsayacaksın hep Fethiye’yi…

Fethiye Ölüdeniz
Fethiye Ölüdeniz

*Fethiye Otelleri, Ölüdeniz Otelleri, Apart, Kiralık Tatil Evi, Kiralık Villa ve Fethiye Tatil Paketleri Fiyatları 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 yılları ve rezervasyon için 0538 920 9040 nolu telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz

The post Bir Hayalin Olsun Peşine Düşeceğin first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
https://www.zafersekerci.com/bir-hayalin-olsun-pesine-dusecegin-fethiye-de-tatil-365-gun-fethiye-de-gezilecek-yerler-fethiye-tatil-paketi-fiyati-2021-2022-2023-2024-2025/feed/ 0