0539 646 6460 Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyatları 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi https://www.zafersekerci.com ''KANATLARIN OLMASA DA UÇABİLİRSİN'' Mon, 25 Mar 2024 20:05:11 +0000 tr hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.5.2 Cennete Hoş geldin Ölüdeniz https://www.zafersekerci.com/cennete-hos-geldin-oludeniz-oludeniz-otelleri/ https://www.zafersekerci.com/cennete-hos-geldin-oludeniz-oludeniz-otelleri/#comments Tue, 13 Dec 2016 16:35:04 +0000 http://www.zafersekerci.com/?p=952 Cennete Hoş geldin Ölüdeniz Fethiye Ölüdeniz Babadağ Yamaç Paraşütü Fiyatları Çam ağaçları arasında uzanan yamaçtan inerken bir anda karşına çıkar

The post Cennete Hoş geldin Ölüdeniz first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
Cennete Hoş geldin Ölüdeniz

Fethiye Ölüdeniz Babadağ Yamaç Paraşütü Fiyatları

Çam ağaçları arasında uzanan yamaçtan inerken bir anda karşına çıkar Ölüdeniz. Mavi denizi, yemyeşil ormanları ve rengarenk paraşütleri karşılar misafirlerini. Babadağ zirvesinden havalanan yamaç paraşütleri ise Ölüdeniz’ in simgesi olmuştur. Kıvrımlı yoldan indikten sonra Belcekız plajının yanı başında yer alan Kumburnu milli parkı (blue lagoon) tatilcilerin uğrak yeridir.

Ölüdeniz Otelleri bölgesinin hemen önünde bulunan plaj aynı zamanda paraşütlerin iniş alanıdır. Mavi sularda yüzerken paraşütler sizin de bu heyecanı yaşamanız için davette bulunmaktadır. Sizler Ölüdeniz’in mavi sularında yüzerken üzerinde uçan yamaç paraşütleri akrobasi gösterileri yapmaktadır.

Cennete Hoş geldin Ölüdeniz
Cennete Hoş geldin Ölüdeniz

Yılın 12 ay’ı yamaç paraşütü yapılan Ölüdeniz’ e Ekim ayında gelirseniz her yıl düzenlenen Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları festivalinde yapılan ilginç gösterileri ve Kelebekler vadisi üzerinde düzenlenen Base Jump Dünya Kupası atlayışlarını da izleme şansını yakalarsınız.

Belcekız plajından hareket eden günlük tekne turlarıyla veya özel kiralayacağınız hız teknesiyle (Ölüdeniz Speed Boat) Kelebekler vadisi, St nicholas adası, Akvaryum koyu, Soğuk su, Deve plajının sularında yüzüp sıradışı gün geçirebilirsiniz. Balık tutmaya meraklıysanız özel balık turlarına katılabilirsiniz.

 

The post Cennete Hoş geldin Ölüdeniz first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
https://www.zafersekerci.com/cennete-hos-geldin-oludeniz-oludeniz-otelleri/feed/ 1
Gökyüzünden sevgilerle yeni yılınız kutlu olsun https://www.zafersekerci.com/gokyuzunden-yeni-yiliniz-kutlu-olsun/ https://www.zafersekerci.com/gokyuzunden-yeni-yiliniz-kutlu-olsun/#respond Thu, 24 Dec 2015 18:32:40 +0000 http://www.zafersekerci.com/?p=473 Gökyüzünden sevgilerle yeni yılınız kutlu olsun 2004 yılında Ölüdeniz’ de yamaç paraşütü ile başlayan gökyüzü sevdam süresince geçen 11 yılda

The post Gökyüzünden sevgilerle yeni yılınız kutlu olsun first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
Gökyüzünden sevgilerle yeni yılınız kutlu olsun

2004 yılında Ölüdeniz’ de yamaç paraşütü ile başlayan gökyüzü sevdam süresince geçen 11 yılda siz değerli misafirlerimizle beraber uçtuk, beraber eğlendik ve anılarınızda yer aldım, hatta bu uçuşlarda bir çok arkadaşlık ve dostluk edindim.

İlk günden beri keyifli ve anlamlı uçuşlara beraber imza attığımız bu dönemde misafirlerimin, gökyüzünde doğum günlerini kutladık gün geldi evlilik teklifi ve yıldönümünü kutlamalarına havada tanıklık ettim.

Şimdi sıra nice 20 yıllara beraber kanat açmak ve rüzgarı hissetmekte.

Heyecan dolu, zevkli uçuşlarda buluşmak üzere 2025 yılının sizlere ve sevdiklerinize istediklerinizi getirmesi dileklerimle. 2025 yılında hayallerinizi ertelemeyin.  Gökyüzünden sevgilerle yeni yılınız kutlu olsun.

Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyatları hakkında bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için www.butterflyparagliding.com adresini ziyaret edebilir, 0539 646 6460 nolu hattımızı arayabilirsiniz. 

 

Gökyüzünden sevgilerle yeni yılınız kutlu olsun
Gökyüzünden sevgilerle yeni yılınız kutlu olsun
The post Gökyüzünden sevgilerle yeni yılınız kutlu olsun first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
https://www.zafersekerci.com/gokyuzunden-yeni-yiliniz-kutlu-olsun/feed/ 0
17. Ölüdeniz Hava Oyunlarında Gökyüzü Rengarenk olacak. https://www.zafersekerci.com/17-oludeniz-hava-oyunlarinda-gokyuzu-rengaren/ https://www.zafersekerci.com/17-oludeniz-hava-oyunlarinda-gokyuzu-rengaren/#respond Wed, 23 Sep 2015 15:13:20 +0000 http://www.zafersekerci.com/?p=442 17. Ölüdeniz Hava Oyunlarında Gökyüzü Rengarenk olacak Bu yıl Fethiye Belediyesi öncülüğünde Fethiye’nin Ölüdeniz Beldesi’nde 11-15 Ekim tarihinde 17.cisi düzenlenecek Uluslararası Ölüdeniz

The post 17. Ölüdeniz Hava Oyunlarında Gökyüzü Rengarenk olacak. first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
17. Ölüdeniz Hava Oyunlarında Gökyüzü Rengarenk olacak

Bu yıl Fethiye Belediyesi öncülüğünde Fethiye’nin Ölüdeniz Beldesi’nde 11-15 Ekim tarihinde 17.cisi düzenlenecek Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali’nin hazırlıkları tamamlandı. Ölüdeniz Hava Oyunları’na bu yıl yaklaşık olarak 30 ülkeden 350-400 yamaç paraşütü pilotunun katılması bekleniyor.

17. Ölüdeniz Hava Oyunlarında Gökyüzü Rengarenk olacak.
17. Ölüdeniz Hava Oyunlarında Gökyüzü Rengarenk olacak.

Fethiye Kaymakamı, Fethiye Belediyesi, Fethiye Ticaret ve Sanayii Odası, Ölüdeniz Geliştirme Koop, Yamaç Paraşütü Pilot Koop. ile Fethiye Tanıtma Vakfı, TÜRSAB, FETOB, AKUT, UMKE, Turizm Müdürlüğü, THK yetkilileri destekleriyle yapılacak.

17. Ölüdeniz Hava Oyunlarında Gökyüzü Rengarenk olacak
17. Ölüdeniz Hava Oyunlarında Gökyüzü Rengarenk olacak

Festivalin  Fethiye ve çevresinde turizm sezonunun sona erdiği günlerde bölgeye ciddi ölçüde hareket kazandırması bekleniyor. 2000 yılından bu yana gerçekleştirilen ve her yıl katılımın artarak devam ettiği 17. festivale bu yıl rekor düzeyde katılım bekleniyor.

Etkinliğe Bolivya, Kanada, Afganistan, İran, Irak, Arjantin, İsrail, Mısır, Rusya, Amerika, İngiltere, Almanya, Fransa, Yunanistan, Bulgaristan, Polonya, İsveç, Norveç, Ukrayna, İsviçre, Avusturya, Avustralya, Japonya, Güney Kore, Çin, Belçika, İtalya, Hollanda, Suriye, Romanya, Belarus, Kazakistan ve Finlandiya’dan gelecek davetlilerin yanı sıra çok sayıda yerli ve yabancı basın mensubu da festivali yakından takip edecek.

Ölüdeniz Babadağ Yamaç Paraşütü Fiyatları 2021 | 2022 | 2023 | 2024
Ölüdeniz Babadağ Yamaç Paraşütü Fiyatları 2021 | 2022 | 2023 | 2024

Fethiye Belediyesi Festival organizasyon yetkilileri, Festivale gelecek pilotların rezervasyonlarını yaptırmaya başladığını, 5 gün sürecek Festival süresince  Sıcak hava balonu, Yelken Kanat Yamaç paraşütü akrobasi, Skydiving, Paramotor, Basejump, Mikrolight ve Model uçak gösterileri ile  Milli grurumuz SOLO TÜRK pilotlarının şovların yapılacağını aynı zamanda organizasyona katılacaklardan herhangi bir kayıt ücreti ve single uçuş yapacak pilotlardan da 11-15 Ekim tarihleri arasında Babadağ giriş ücreti alınmayacağını belirtti.

Not: Festival için Fethiye Belediyesinden detaylı bilgi alabilirler. Tandem (2 kişi) uçuş yapmak için www.zafersekerci.com adresinden uçuş rezervasyonu yaptırabilirisiniz. Fethiye tatil paketleri fiyatları ve rezervasyon için www.tatil365gun.com  adresini ziyaret edebilirsiniz.

The post 17. Ölüdeniz Hava Oyunlarında Gökyüzü Rengarenk olacak. first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
https://www.zafersekerci.com/17-oludeniz-hava-oyunlarinda-gokyuzu-rengaren/feed/ 0
Ölüdeniz’de Butterfly ile Uçmayan Kalmaaasssıııınnnn……. https://www.zafersekerci.com/oludenizde-gravity-butterfly-ile-ucmayan-kalmaaassiiiinnnn-oludeniz-gravity-butterfly-paragliding-kelebekler-yamac-parasutu-fiyatlari-2020-2021-2022-2023/ https://www.zafersekerci.com/oludenizde-gravity-butterfly-ile-ucmayan-kalmaaassiiiinnnn-oludeniz-gravity-butterfly-paragliding-kelebekler-yamac-parasutu-fiyatlari-2020-2021-2022-2023/#comments Wed, 14 Jan 2015 22:35:44 +0000 http://www.zafersekerci.com/?p=307 Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyatları Fethiye / Ölüdeniz de Yamaç paraşütünün marka ismi Butterfly ile uçmanın ayrıcalığını yaşayın.  Ölüdeniz Babadağ’

The post Ölüdeniz’de Butterfly ile Uçmayan Kalmaaasssıııınnnn……. first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyatları

Fethiye / Ölüdeniz de Yamaç paraşütünün marka ismi Butterfly ile uçmanın ayrıcalığını yaşayın. 

Ölüdeniz Babadağ’ dan yapılan uçuşların her yıl artarak devam etmesinde, 2014 yılında tandem uçuşlarında %22 lik artışla 72 bin 329 kişiye ulaşmasında hiç şüphesiz Butterfly Yamaç Paraşütü şirketinin de payı büyüktür. Babadağ Seyahat Acentası’nın Fethiye / Ölüdeniz de 12 ay yamaç paraşütü hizmeti vermesi ve bünyesinde en çok pilot bulunduran şirket olarak yaz-kış bölgeye tatile gelen İngiliz, Alman, Avustralyalı, Koreli ve Çinli turistlere uçuş hizmeti  sunması Türkiye tanıtımına da katkı sağlamaktadır.

Ölüdeniz Babadağ Yamaç Paraşütü
Ölüdeniz Babadağ Yamaç Paraşütü

Ölüdeniz de ekonomik uçuşun adresi olarak yıllardan beri binlerce insanın uçuş hayalini gerçekleştirirken önemsediği uçuş emniyeti, müşteri memnuniyeti ve güler yüzlü hizmet anlayışı sayesinde Ölüdeniz‘in en çok tercih edilen yamaç paraşütü şirketi olmuştur. Oysaki bir çok insan hayatında ilk kez yapacağı yamaç paraşütü için şirkette çalışan pilotların uçuş için yeterli belgelerinin bulunup bulunmadığı, sigortalarının yapılıp yapılmadığı, kullandıkları malzemelerin ve şirketin hizmet kalitesini önemsemeden fiyat konusuna bakmaktadırlar. Uçuş için ödeyeceğiniz rakamlar dönemsel olarak değişiklik gösterse de diğer şirketlere göre ödeyeceğiniz 15-20 TL lik fark her halde canınızdan daha önemli değildir. Burada asıl olan fiyat değil canınızı teslim ettiğiniz pilotların sizi sağ salim, güvenli şekilde uçurup indirmeleridir.

Ölüdeniz Paraşüt Fotoları
Ölüdeniz Paraşüt Fotoları

Türkiye’ de bulunan havayolu şirketleri Türk Hava Yolları (THY), Pegasus, Atlasjet, Anadolu jet ve Bora jet bile aynı havaalanından havalanıp, aynı havaalanına inmelerine rağmen mutlaka birbirleri arasında hizmet kalitesi bulunmaktadır. Sizi de Butterfly şirketi olarak tecrübeli pilotlarımızla kaliteli hizmet almaya bekliyoruz.

Fethiye Ölüdeniz Babadağ Butterfly Paragliding Yamaç Paraşütü Fiyatları hakkında bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için www.butterflyparagliding.com / 0539 646 6460 nolu hattımızı arayabilirsiniz.

The post Ölüdeniz’de Butterfly ile Uçmayan Kalmaaasssıııınnnn……. first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
https://www.zafersekerci.com/oludenizde-gravity-butterfly-ile-ucmayan-kalmaaassiiiinnnn-oludeniz-gravity-butterfly-paragliding-kelebekler-yamac-parasutu-fiyatlari-2020-2021-2022-2023/feed/ 1
0539 646 6460 Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyatları 2020 | 2021 | 2022 | 2023 https://www.zafersekerci.com/oludeniz-yamac-parasutu-fiyatlari-2020-2021-2022-2023-2024-2025-ucuz-yamac-parasutu-sirketi-oludeniz/ https://www.zafersekerci.com/oludeniz-yamac-parasutu-fiyatlari-2020-2021-2022-2023-2024-2025-ucuz-yamac-parasutu-sirketi-oludeniz/#respond Tue, 18 Nov 2014 18:14:41 +0000 http://www.zafersekerci.com/?p=139 Fethiye Ölüdeniz Babadağ Yamaç Paraşütü Fiyatları. Kimler Yamaç Paraşütü Yapabilir. Yamaç Paraşütü hakkında bilinmesi gerekenler hepsi bu yazımızda detaylar için

The post 0539 646 6460 Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyatları 2020 | 2021 | 2022 | 2023 first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
Fethiye Ölüdeniz Babadağ Yamaç Paraşütü Fiyatları.

Kimler Yamaç Paraşütü Yapabilir. Yamaç Paraşütü hakkında bilinmesi gerekenler hepsi bu yazımızda detaylar için okumaya devam edin.

Yamaç Paraşütü Türkiye’de ve Dünyada en hızlı gelişen sporların başında gelmektedir. Artık Yamaç Paraşütü deyince ilk akla öncelikle Ölüdeniz-Babadağ gelmektedir. Her yıl yüzlerce uçma sevdalısı insanı sırtında taşıyan Babadağ bu özelliği sayesinde adını sıkça yurt dışında da duyurmaya başlamıştır. Aklınıza Babadağ’dan sadece kendi paraşütüne sahip eğitimini almış kişiler mi uçuyor sorusu gelebilir. Buna cevabımız kesinlikle hayırrr… Burada Yamaç Paraşütü yapmak isteyenler için Butterfly paragliding adında bir pilot şirketi bulunmaktadır. Bu şirket Ölüdeniz’de Yamaç Paraşütü yapmak isteyen kişilere belli bir fiyat karşılığında bu zevki yaşatmaktadırlar.

Size tavsiyem uçmak istediğiniz zaman kesinlikle 3-5 gün öncesinden rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir. Çünkü yoğunluktan dolayı istediğiniz zaman boş yer bulamaya bilirsiniz.

Sağlık sorunu olmayan ve 100 kğ üzerindeki kişiler hariç herkesin bu zevki yaşadığı Babadağ’dan uçuş yaklaşık olarak akrobasi isteyip, istememenize bağlı olarak 25-35 dakika kadar sürmektedir.

Her yıl binlerce insan yamaç paraşütü sayesinde  Avrupanın en iyi plajı Ölüdeniz’i gökyüzünden izlemektedir. Sizde daha önce bu zevki yaşamamışsanız ilk fırsatta denemenizi tavsiye ederiz.

Unutmayın Babadağ sizi bekliyor…..

Ölüdeniz Yamaç Paraşütü-Fethiye Spor
Ölüdeniz Yamaç Paraşütü-Fethiye Spor
The post 0539 646 6460 Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyatları 2020 | 2021 | 2022 | 2023 first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
https://www.zafersekerci.com/oludeniz-yamac-parasutu-fiyatlari-2020-2021-2022-2023-2024-2025-ucuz-yamac-parasutu-sirketi-oludeniz/feed/ 0
Ölüdeniz Tandem Yamaç Paraşütü için Bilmeniz Gerekenler https://www.zafersekerci.com/gravity-tandem-yamac-parasutu-sirketi-oludeniz-tandem-yamac-parasutu-icin-bilmeniz-gerekenler-yamac-parasutunu-nasil-yapabilirim/ https://www.zafersekerci.com/gravity-tandem-yamac-parasutu-sirketi-oludeniz-tandem-yamac-parasutu-icin-bilmeniz-gerekenler-yamac-parasutunu-nasil-yapabilirim/#comments Tue, 18 Nov 2014 18:12:14 +0000 http://www.zafersekerci.com/?p=137 Fethiye Ölüdeniz de Yamaç Paraşütü en popüler aktivitelerin başında gelmektedir. Uçmak isteyenlerin akıllarında bir çok soru yer almaktadır. Fethiye yamaç

The post Ölüdeniz Tandem Yamaç Paraşütü için Bilmeniz Gerekenler first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
Fethiye Ölüdeniz de Yamaç Paraşütü en popüler aktivitelerin başında gelmektedir. Uçmak isteyenlerin akıllarında bir çok soru yer almaktadır. Fethiye yamaç paraşütü fiyatları ne kadar. Kimler uçuş yapabilir. Ölüdeniz Babadağ kaç metre yükseklikte vb. sorular sıkça araştırılmakta. Fethiye Ölüdeniz Babadağ hakkında bilmeniz gerekenler bu yazıda.

Ölüdeniz Tandem Yamaç Paraşütü; Fethiye çevresinde ve Ölüdeniz de tatil yapmaya gelenlerin en zevk aldığı, unutamadığı aktivite hiç şüphesiz Yamaç Paraşütü ile uçmaktır. Tatilciler Ölüdeniz de bulunan paraşüt şirketlerinin tecrübeli pilotları sayesinde (Tandem) 2 kişilik uçuş yapmaktadırlar.

Eğitim almadan uçmanın en kolay ve ucuz yolu olan tandem yamaç paraşütü için bilmeniz gerekenler.

Fethiye Yamaç Paraşütü
Fethiye Yamaç Paraşütü

* Pilot ve yolcunun aynı paraşütte uçmasına tandem( 2 kişi) denir. Uçuşunuzu T2 belgesine sahip tecrübeli pilot eşliğinde yaparsınız. Uçuş faaliyetleri Türk Hava Kurumu tarafından denetlenmektedir.

* Hava şartları göz önünde bulundurarak kalkış yapılacak pist pilotunuz tarafından seçilir. Uçuş için Babadağ da 1200-1700-1800 ve 1970 mt yükseklikte pistler bulunmaktadır. 

* Uçuş için gerekli olanlar ise rahatlıkla koşabileceğiniz spor ayakkabı, günlük rahat bir kıyafet ve isterseniz su dur.

* Yamaç Paraşütü ile kalkış yapmadan önce pilotunuz uçuş için ekipmanlarımızı kuşattıktan sonra kalkış ve uçuş hakkında bilgilendirici kısa bir konuşma yapar.

* Ölüdeniz Tandem Yamaç Paraşütü hava şartlarına, yolcunun kilosuna ve akrobasi isteyip istememesize bağlı olarak yaklaşık 25-35 dakika kadar sürmektedir.

* Kalp, astım, hamilelik vb gibi sağlık sorunu gibi rahatsızlıkları olanlar ile 100 kg üzeri kişiler uçamamaktadır.

* Uçuş süresince pilot, yolcu ve 3. şahıslar sigorta şirketi tarafından sigortalanmaktadır.

* Uçuş için misafirlerimize verilen fiyatlarımızda kişi başı 32 tl olan orman girişi, sigorta, otel transferi, dağa çıkış ücreti, ekipman kullanım ücreti fiyatlarımıza dahildir. Havada pilotunuz tarafından çekilen fotoğraf ve video ücreti ise exradır.

* Uçuş için dikkat etmeniz gereken konu ise fiyattan çok uçuş yapacağınız şirkette bulunan pilotların tandem T2 uçuş sertifikasına sahip olup olmadıklarına, olası kazalara karşı şirketin sigorta yapıp yapmadığı, uçuş için kullanılacak ekipmanların yaşı, kalitesi ve uçuş için uygun olup olmadığı fiyat üzerinde doğrudan etkili olan en önemli unsurdur. Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyatları 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 tarihleri için rezervasyon yaptırmak için bizimle 12 ay iletişime geçebilirsiniz. 

The post Ölüdeniz Tandem Yamaç Paraşütü için Bilmeniz Gerekenler first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
https://www.zafersekerci.com/gravity-tandem-yamac-parasutu-sirketi-oludeniz-tandem-yamac-parasutu-icin-bilmeniz-gerekenler-yamac-parasutunu-nasil-yapabilirim/feed/ 2
루데 니즈 패러 글라이딩 쇼 2020 | 2021 | 2022 | 2023 https://www.zafersekerci.com/%eb%a3%a8%eb%8d%b0-%eb%8b%88%ec%a6%88-%ed%8c%a8%eb%9f%ac-%ea%b8%80%eb%9d%bc%ec%9d%b4%eb%94%a9-%ec%87%bc-2015-2016-2017-%ec%a4%91%eb%a0%a5-%ed%8c%a8%eb%9f%ac-%ea%b8%80%eb%9d%bc%ec%9d%b4%eb%94%a9/ https://www.zafersekerci.com/%eb%a3%a8%eb%8d%b0-%eb%8b%88%ec%a6%88-%ed%8c%a8%eb%9f%ac-%ea%b8%80%eb%9d%bc%ec%9d%b4%eb%94%a9-%ec%87%bc-2015-2016-2017-%ec%a4%91%eb%a0%a5-%ed%8c%a8%eb%9f%ac-%ea%b8%80%eb%9d%bc%ec%9d%b4%eb%94%a9/#respond Tue, 18 Nov 2014 14:17:40 +0000 http://www.zafersekerci.com/?p=330 터키에서 패러 글라이딩과 것은 세계에서 가장 빠르게 성장하는 스포츠 중 하나입니다. 이제 카운트는 처음 패러 글라이딩 루데 니즈 – Babadag을

The post 루데 니즈 패러 글라이딩 쇼 2020 | 2021 | 2022 | 2023 first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
터키에서 패러 글라이딩과 것은 세계에서 가장 빠르게 성장하는 스포츠 중 하나입니다. 이제 카운트는 처음 패러 글라이딩 루데 니즈 – Babadag을 마음에 온다. 사람들이 매년 수백 그의 다시이 기능의 이름으로 자주 해외 덕분에 Babadag을 발표하기 시작에 들고 사랑에 비행. 단지 당신의 마음에서 올 수 Babadag 질문은 사람들이 자신의 낙하산 훈련을받은 파리. 우리의 대답은에서 … 절대적으로 hayırr 패러 글라이딩 파일럿 회사가 중력이라는 만들고 싶어하는 사람들을 위해 여기에 있습니다. 그들이 살았던이 패러 글라이딩 루데 니즈를 즐기고 싶은 사람들에게 가격에 대한 대가로이 회사.

Ölüdeniz Yamaç Paraşütü
Ölüdeniz Yamaç Paraşütü

당신에게 내 조언은 당신은 당신은 분명히 사전에 예약 1-2 일해야한다 비행을 할 때. 이 때문에 밀도 요구 사항의 장소를 발견 할 때 당신이 알고 있기 때문에.

건강 문제와이 기쁨 Babadag에서 약 곡예 비행 항공편을 KG 여부를 당신의 내키지 않음에 따라 살았던 사람들을 제외한 100이 아닌 모두가 25-35분 지속됩니다.

Fethiye Paraşüt Fiyatları
Fethiye Paraşüt Fiyatları

수천명의 사람들이 덕분에 매년 하늘 패러 글라이딩 루데 니즈 유럽에서 최고의 해변을 볼. 이 경험을 즐길 경우, 우리는 당신이 첫 번째 기회에서 시도하기 전에 당신이 좋습니다.

… Babadag가 당신을 기다리고 기억 ..

The post 루데 니즈 패러 글라이딩 쇼 2020 | 2021 | 2022 | 2023 first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
https://www.zafersekerci.com/%eb%a3%a8%eb%8d%b0-%eb%8b%88%ec%a6%88-%ed%8c%a8%eb%9f%ac-%ea%b8%80%eb%9d%bc%ec%9d%b4%eb%94%a9-%ec%87%bc-2015-2016-2017-%ec%a4%91%eb%a0%a5-%ed%8c%a8%eb%9f%ac-%ea%b8%80%eb%9d%bc%ec%9d%b4%eb%94%a9/feed/ 0
Gelenlerin Dönmek İstemediği Şehir; Fethiye https://www.zafersekerci.com/gelenlerin-donmek-istemedigi-sehir-fethiye-dort-mevsim-fethiye-guzellikleri-oludeniz-parasut-fiyatlari-2020-2021-2022-2023-2024/ https://www.zafersekerci.com/gelenlerin-donmek-istemedigi-sehir-fethiye-dort-mevsim-fethiye-guzellikleri-oludeniz-parasut-fiyatlari-2020-2021-2022-2023-2024/#respond Mon, 17 Nov 2014 16:50:19 +0000 http://www.zafersekerci.com/?p=122 Gelenlerin dönmek istemediği şehir Fethiye; Fethiye Muğla’nın Tarihiyle, Doğasıyla, Turizm merkezlerinden sadece bir tanesi. Doğa ile baş başa tatil yapabileceğiniz

The post Gelenlerin Dönmek İstemediği Şehir; Fethiye first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
Gelenlerin dönmek istemediği şehir Fethiye; Fethiye Muğla’nın Tarihiyle, Doğasıyla, Turizm merkezlerinden sadece bir tanesi. Doğa ile baş başa tatil yapabileceğiniz Otelleri, Eğlence merkezleri, Alternatif sporları, Denizi, Kumu, Güneşi ise en önemli özelliği. Şehir her geçen gün kalabalıklaştıkça boş arazilerde yükselen çok katlı binaların olmaması, mütevazi doğal yapısını koruyabilmesi için Fethiye de yaşayanlar 3 kat iznine uymaktadır. Şehir’e ulaşım Kara yolu, Deniz yolu ve Dalaman hava alanı ile rahatlıkla yapılmaktadır. Deniz yolu ile gelenler için şehir merkezinde marina bulunmaktadır.Fethiye de konaklama şehir merkezinden çok otellerin yoğun olduğu Ölüdeniz otelleri, Ovacık otelleri, Hisarönü otelleri ve Çalış plajı otelleri bölgelerinde yapılmaktadır. Sadece yaz aylarında değil 4 mevsimde de Fethiye tatile gelenlere yada burada yaşayanlar için güzelliklerini sunmaktadır.

Fethiye Yamaç Paraşütü
Fethiye Yamaç Paraşütü

Spor Turizmin En Önemli Merkezi

Fethiye’nin hemen hemen her köşesinde spor ile tatili iç içe yapma imkanınız var. Doğa yürüyüşü yapmak isterseniz Ölüdeniz bölgesinden başlayan Antalya Olymposa kadar devam eden 509 km Likya yürüyüş yolunu kullanabilirsiniz. Adrenalin tutkunu iseniz Dünyanın en iyi Yamaç Paraşütü parkuru olan Ölüdeniz Babadağ’dan 12 ay boyunca Yamaç Paraşütü yaparak Ölüdeniz’in güzelliğini gökyüzünden izleyebilirsiniz.

Dalışa meraklısı iseniz Fethiye’nin birbirinden güzel dalış noktalarında kristal berraklığındaki sularda su altı canlılarını ve özel olarak batırılmış sahil güvenlik muhafaza gemisini ziyaret edebilirsiniz. Eğlencenin suyunu çıkartmak isteyenler gibi Jeep safari turlarına katılarak araç üzerinde su savaşı yapabilir, Saklıkent’in buz gibi sularında yüzebilir, mini rafting yapabilir kısaca eğlencenin tadını doyasıya yaşayabilirsiniz. Dönen tekerlekler Fethiye’nin güzelliklerini sergiliyor; sahilde, orman içlerindeki patikalarda bisikletle binerek keşfedilmemiş yerleri görebilirsiniz. Motokros tutkunları her fırsatta Akdeniz Off Road parkurunda heyecanı, macerayı yaşamak isteyenler ile buluşmaktadır. Fethiye ve Ölüdeniz’den düzenlenen günübirlik tekne turları ise burada tatil yapanların en gözde eğlencelerinden biridir. Çalışta ister kendi malzemenizle yada bölgede bulunan sörf okulundan eğitim alarak surf veya kitesurf yapabilirsiniz. İşin özü kendini rüzgarın kucağına bırakmak isteyenler ise Çalış plajında buluşuyor.Fethiye de tatil yaptığınız bölgedeki acentalara rezervasyon yaptırarak daha birçok eğlence ve adrenalinin zirve yaptığı doğa sporlarını yapma imkanınız var.

Işıklar Ülkesinde Tarihe Yolculuk…

KAYAKÖY
Fethiye’nin 8 km uzağında bulunan Antik Dönem zamanında Karmylassos adıyla bilinen Kayaköy tarihi filolojik verilere göre M.Ö.3. yy la kadar gitmesine karşın Gökçeburun Mevkii’nde bulunan üç lahit mezar 4 yy.dan daha eski kalıntılar henüz elde bulunmaktadır.Yüzyıllık Tarihi Kayaköy bölgenin en çok ziyaret edilen bölgelerinden biri. Mübadeleye tanıklık etmiş Kayaköy tarihi kadar doğa güzelliği ile de kendine hayran bırakmaktadır. Birbirinin güneş ışığını kesmeyen tarihi evler, okullar, hastaneler, kiliseler ise ziyaretçilerini beklemektedir.

Fethiye Kayaköy
Fethiye Kayaköy

TLOS
Tlos, Likya Federe Birliği’nin 6 büyük kentinden biri ve birliğin spor merkezi olarak biliniyor. Burası uçan kanatlı atı Pegasus ile ünlenen Mitolojik kahraman Bellaforonte’nin yaşadığı kent olarak ünlenmiş. Likya bölgesindeki en eski kent olduğu ve kuruluşunun M.Ö. 2000’lerden önceye dayandığı arkeoloji kazıları ile tespit edilmiş. Nekropoldeki kral tipi mezarın Bellaforonte’ye adandığı biliniyor. Kent geniş bir alana yayılmasına karşın, kalıntılar akropol ve çevresinde odaklanmış durumda. Doğal açıdan korunaklı akropol tepesinin çevresi, yaklaşık 500 rakımlı dik yamaçlarla, yer yer sur duvarları ile korunmuş. Akropolün eteğinde, günümüze yalnızca birkaç oturma sırası kalan stadyum, hamam, tiyatro ve kilise kalıntıları yer alıyor.

Fethiye Tlos Antik Kenti
Fethiye Tlos Antik Kenti

CADİANDA
Üzümlü sınırlarındadır. Likya Federe Birliğine en son katılan kent olarak bilinir. İlginç fizik yapısı içinde kurulan kent doğal nedenlerle oldukça yıpranmıştır. Fethiye Müzesince gerçekleştirilen kazılar sonrası ortaya çıkan Tiyatrosu, Agorası,Stadyum-Hamam kompleksi ve anıt mezarları ile son yıllarda bölgenin ilgi odağı haline gelmiştir.

Fethiye Cadianda
Fethiye Cadianda

PINARA
Akdağ’ın eteklerinde Likya’nın en büyük kentlerinden biridir. Bölgedeki ilk güzellik yarışmasının yapıldığı kent olarak bilinir ve tanrıça Afrodit’e adanan ilginç mimari özellikteki tapınağı ile önem kazanmıştır. Yüzlerce ”güvercin yuvası” biçiminde hazırlanmış halk tipi mezarları Nekropolis’ini benzersiz kılar.

Fethiye Pınara
Fethiye Pınara

LETOON
Likya Federe Birliğinin dinsel merkezidir. Tanrıça Leto,Tanrıça Artemis ve Tanrıça Apollon’a adanmış 3 tapınağı ile ünlüdür. Arkeoloji kazıları 1962 yılından bu yana sürdürülen Letoon’da bölgenin erken Hıristiyanlık dönemine ilişkin kiliseleri de ortaya çıkartılmıştır.

Fethiye Letoon Antik Kent
Fethiye Letoon Antik Kent

KRAL MEZARLARI (AMİNTAS)

Şehir merkezinde Likya döneminden (MÖ 4yy) kalma ,kayalara oyulmuş kaya mezarıdır.Yüze yakın düzgün basamakla Amintas’a çıkılır.Buradan Fethiye ve deniz manzarası harikadır.

Fethiye-Amintas-Kaya Mezarları
Fethiye-Amintas-Kaya Mezarları

TELMESSOS ANTİK TİYATRO
Fethiye İskelesinin yanında bulunan telmessos antik tiyatrosu1993 yılında müze müdürlüğü başkanlığında yapılan kazılarla ortaya çıkarılmıştır. MS 2yy Roma dönemi esri olduğu sanılan Tiyatronun 5 bin kişilik olduğu sanılıyor.Günümüzde 1500 kişilik kullanım alanı ile çeşitli kültürel etkinliklerde kullanılmaktadır.

Fethiye-Antik Tiyatro
Fethiye-Antik Tiyatro

Fethiye’nin Faunası ve Florası

Doğa Fethiye’ye oldukça cömert davranmış.Bölgede tarım arazilerinin dışında boş arazi pek yok gibidir.Dağlarında çam ormanları ve Babadağ da bulunan sedir ağaçları yöreyi kaplamaktadır.Yörede endemik bitki türü bakımından olabildiğince zengindir. Babadağ’ın konumu, ılıman ikliminin olması itibariyle Fethiye mor yıldızı, çakal nergisi, çançiçeği, yabani papatya, pireotu, devedikeni, adaçayı, civanperçemi, acı çiğdem, domuzturpu, sütleğen bulunmaktadır. Fethiye bölgesi aynı zamanda önemli kuş ve yabani hayvanlara da ev sahipliği yapmaktadır. Bunlardan bazıları kaya kartalı, şahin, yaban domuzu, geyik, kurt, çakal, yaban keçisidir. Dünya mirası olarak ta kabul edilen Kelebekler vadisinde ise 80 den fazla kelebek türü ile vadinin adını aldığı kaplan kelebeği renkleriyle vadiye gelenleri kendilerine hayran bırakmaktadır. Bölge bahar aylarında öyle bir canların ki son yıllarda özellikle fotoğraf tutkunları için endemik bitkilerinin değerini keşfeden şirketler Fauna ve Flora turları düzenlemektedir.

Fethiye Flora
Fethiye Florası

 

The post Gelenlerin Dönmek İstemediği Şehir; Fethiye first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
https://www.zafersekerci.com/gelenlerin-donmek-istemedigi-sehir-fethiye-dort-mevsim-fethiye-guzellikleri-oludeniz-parasut-fiyatlari-2020-2021-2022-2023-2024/feed/ 0
Türkiye’nin Dünya Harikası; Ölüdeniz https://www.zafersekerci.com/oludeniz-de-yapilacak-aktiviteler-oludeniz-yamac-parasutu-turkiyenin-dunya-harikasi-oludeniz-yamac-parasutu-fiyatlari-2020-2021-2022-2023-2024/ https://www.zafersekerci.com/oludeniz-de-yapilacak-aktiviteler-oludeniz-yamac-parasutu-turkiyenin-dunya-harikasi-oludeniz-yamac-parasutu-fiyatlari-2020-2021-2022-2023-2024/#respond Thu, 13 Nov 2014 22:31:44 +0000 http://www.zafersekerci.com/?p=114 Fethiye Ölüdeniz dünyaca ünlü plajı ve Babadağ yamaç paraşütü ile de Türkiye tanıtımına katkı sağlamaktadır. Bu yazımızda Belcekız efsanesini, Ölüdeniz

The post Türkiye’nin Dünya Harikası; Ölüdeniz first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
Fethiye Ölüdeniz dünyaca ünlü plajı ve Babadağ yamaç paraşütü ile de Türkiye tanıtımına katkı sağlamaktadır.

Bu yazımızda Belcekız efsanesini, Ölüdeniz Babadağ Yamaç Paraşütü fiyatlarını ve Ölüdeniz’in özelliğini bulacaksınız.

Türkiye’nin Dünya Harikası; Ölüdeniz Muğla’ya 128 km, Fethiye’ye 12 km uzaklıktadır. Bölge, kıyıların olağanüstü manzara güzellikleri, doğası ve doğa sporları aktiviteler için uygun bir bölge olması sebebiyle 1983 yılında Tabiat Parkı ilan edilmiştir.

Ölüdeniz, Muğla’ya bağlı Fethiye ilçesinde bulunuyor. Gözde bir tatil merkezi olan Fethiye’ye Türkiye’nin tüm büyük kentlerinden düzenli otobüs seferleri bulunuyor. En yakın hava alanı olan Dalaman Hava alanı 55 kilometre uzaklıkta. Fethiye’den Ölüdeniz’e minibüsler kalkıyor. Bu minibüsleri kullanarak Ölüdenize ulaşabilirsiniz…
Yeryüzü Cenneti Doğal güzellikleri, zengin tarihi ve kültürel mirası ile Fethiye-Ölüdeniz dünya çapında haklı üne kavuşmuş bir yeryüzü cenneti.

Fethiye-Ölüdeniz
Fethiye-Ölüdeniz

“Tanrının Dünyaya bahşettiği cennet” olarak adlandırılan Ölüdeniz, ülke dışına taşan ünü ile dünyaya mal olmuş bir turizm merkezi. Çarpıcı güzelliğe sahip Ölüdeniz, adı gibi sakin ve kıpırtısız. Fethiye’ye 14 km uzaklıktaki Ölüdeniz, çamların arasında uzanan yoldan sonra mavisiyle birden bire çarpıyor insanı. Belcekız koyu ve bu koyun içinde uzanan kumsalı yürüdüğünüzde eşsiz Ölüdenizi görüyorsunuz. Ölüdeniz, büyülü gibi kıpırtısız… Dibinde tek bir yosun bile yok. Bembeyaz kumlarla örtülü. Suyun ve dibindeki kumun kırdığı ışık ünlü turkuaz rengini veriyor Ölüdeniz’e… Kıyılara kadar uzanan yemyeşil çam ormanları, içinde yeşilin, mavinin ve morun her tonunun görülebileceği ılık denizi, uzun kumsalı ile Ölüdeniz bir dünya harikası. Son yıllarda çok fazla rağbet gören 1975 m. yükseklikteki Babadağı’nın doruklarından 12 ay yamaç paraşütü ile uçanlar dünyanın en nefes kesici manzarasıyla karşılaşıyor. Yılın on ayı denize girme olanağı sunan bu eşsiz koyda çok sayıda turistik tesis, restoran, alışveriş merkezi ile üniteler bulunuyor. Ölüdeniz Otelleri ve Ölüdeniz tatil paketleri fiyatları 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 için www.tatil365gun.com adresinden inceleyebilirsiniz.

Avrupa’nın en güzel plaja adını veren Belcekız’ın Efsanesi

Buradaki koya adını veren Belcekız bir efsaneye dayanıyor. Eski çağlarda buralardan geçen gemiler açıkta demirler ve içme suyu almak üzere kıyıya sandalla çıkarlarmış. Bir gün yaşlı bir kaptanın genç, yakışıklı oğlu su almak için koya çıktığında güzel Belcekız’ı görmüş. Görür görmez de birbirlerine aşık olmuşlar. Ama delikanlı suyu alıp dönmek zorundaymış. Gemi uzaklaşıp gitmiş. Belcekız hep kıyıya bakmış, sevgilisinin yolunu gözlemiş. Delikanlı da geminin buralardan her geçişinde su almaya gelir, görüşürlermiş. Bir gün buradan geçerken fırtına patlamış. Delikanlı, babasına burada korunaklı bir koy olduğunu söylemiş. Babası ise delikanlının sevgilisini görmek için gemiyi parçalamayı göze aldığını düşünmüş. Fırtınayla birlikte kavga da büyümüş baba-oğul arasında. Gemi tam kayalara çarpacakken baba bir kürek darbesiyle oğlunu denize atmış ve dümene yapışmış. Ve tam o sırada durumu kavramış. Deniz dönerek çarşaf gibi bir koya girmekteymiş. Oğlan orada ölmüş. Kayaların üzerinde sevdiğini bekleyen Belcekız da kayalara atlayıp ölmüş. İşte o günden beri kızın öldüğü yere Belcekız, delikanlının öldüğü yere de Ölüdeniz denmiş.

Fethiye Ölüdeniz
Fethiye Ölüdeniz

Ölüdeniz’de 950 hektarlık alan Kıdrak Tabiat Parkı ilan edildi ve koruma altına alındı. Ölüdeniz Lagünü ve Kıdrak Plajını kapsayan bu alan aynı zamanda SIT bölgesi ve özel çevre koruma alanı içinde kalıyor.
Alanın içindeki Kum burnu Günübirlik Dinlenme Tesisleri Muğla Valiliğine bağlı şirket şimdilerde ise özel şirket tarafından işletiliyor. Yılda 500.000’ e yakın kişi giriş yapıyor alana. Giriş ücretli. Bir büyük iki küçük kafeterya hizmet veriliyor. Fast food türü yiyecek ve içecek satışı yanında Şark köşesinde saçta gözleme yapılıyor. 


Ama mangal yakmak Mayıs – Ekim ayları arasında yasak. Şezlong ve şemsiye kiralamak mümkün. Otopark duş-WC hizmetleri ücretsiz. 650 araç kapasiteli otopark güvenlik kameraları ve görevliler ile denetim altına alınmış.
Plajda su sporları (kano, parasailing, su kayağı, banana) işletmesi de var. Bu olağan üstü doğa parçasının temizliği ve korunması için titizleniliyor.Kurulan laboratuar ile Belcekız Plajının tamamında günlük olarak deniz suyuna ilişkin ölçümler yapılıyor. Plaja ISO 14001 belgesi alınması çalışması başlatıldı. Türkiye’de ilk kez Kıdrak plajı bu belgeye sahip olmuş olacak.

Fethiye Ölüdeniz Babadağ Yamaç Paraşütü fiyatları hakkında bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için 0539 646 6460 nolu hattımızı arayabilirsiniz.

The post Türkiye’nin Dünya Harikası; Ölüdeniz first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
https://www.zafersekerci.com/oludeniz-de-yapilacak-aktiviteler-oludeniz-yamac-parasutu-turkiyenin-dunya-harikasi-oludeniz-yamac-parasutu-fiyatlari-2020-2021-2022-2023-2024/feed/ 0
Fethiye Yamaç Paraşütü’nün Günümüz Türkiyesin’deki Yeri https://www.zafersekerci.com/fethiye-yamac-parasutunun-gunumuz-turkiyesindeki-yeri-fethiye-oludeniz-yamac-parasutu-fiyatlari-2020-2021-2022-2023-2024-2025-2026/ https://www.zafersekerci.com/fethiye-yamac-parasutunun-gunumuz-turkiyesindeki-yeri-fethiye-oludeniz-yamac-parasutu-fiyatlari-2020-2021-2022-2023-2024-2025-2026/#respond Thu, 13 Nov 2014 18:19:47 +0000 http://www.zafersekerci.com/?p=102 Yamaç Paraşütü her gün ilgi duyulan spor olmasının yanında ülke ekonomisine de katkı sağlayan önemli aktivitelerin başında başında gelmektedir. Fethiye

The post Fethiye Yamaç Paraşütü’nün Günümüz Türkiyesin’deki Yeri first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
Yamaç Paraşütü her gün ilgi duyulan spor olmasının yanında ülke ekonomisine de katkı sağlayan önemli aktivitelerin başında başında gelmektedir. Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü ile Türkiye tanıtımına ve ekonomisine katkı sağlamaktadır. Babadağ’ın farklı pistlerinden 12 ay yapılan Yamaç Paraşütü fiyatları yapmak istediğiniz döneme göre değişiklik göstermektedir.

Yamaç paraşütü özgürlüğü gökyüzünde hissetmenin ve uçmanın heyecanını yaşamanın en basit ve en kolay yollarından biridir. Güvenli uçuşta metrelerce yükseklikte uçarak ve rüzgarı vücudunuzun her yerinde hissederek hayalinizi gerçekleştirebilirisiniz. Fakat tüm doğa sporlarında olduğu gibi temkinli davranılır, kurallara uyulur, uygun şartlarda yapılır ve risk alınmadığı taktirde ciddi yaralanmalara ve ölümle sonuçlanan kazaların önüne geçmiş oluruz. 1800’li yıllarda Avrupa’nın dağlık arazilerinin uygun olduğu ülkelerin dağlarında Yamaç paraşütüçüleri sıkça rengarenk paraşütleriyle gökyüzünü süslemeye başladı. Bundan sonra Japonya da ki Fuji dağı ve Himalayalar da ki Everest zirvesinden uçuşlar yapılmaya başlandığı bilinmektedir. Dünya ve Türkiye’de en hızlı gelişen bu sporla insanlar daha fazla tanışma imkanı buldu.

Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü
Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü

Üniversitelerin havacılık kulüpleri ve havacılık dernekleri hızla kurularak faaliyet göstermeye başladı. THK tarafından’da verilen uçuş eğitimlerinde Aerodinamik, Malzeme bilgisi, Meteoroloji, Yamaç Paraşütünün Sevk ve İdaresi ile Acil durumlar konularında eğitim verilerek konu hakkında bilinçli pilotlara yetiştirilmeye başlanmıştır. Eğitimini aldıkları teorik ve pratik konularında kendilerini geliştiren pilotlar ise yurt içi ve yurt dışında düzenlenen uzun mesafe, akrobasi ve hedef yarışmalarına katıldıkları görülmektedir.

Fethiye Yamaç Paraşütü
Fethiye Yamaç Paraşütü

Hava geçirgenliği olmayan kumaşlardan üretilmesi, süzülme performanslarının artırılması çöküş hızının düşük olmasıyla ve diğer hava araçlarına göre ucuz ve hafif olması katlandığı zaman çok yer kaplamadan sırt çantası gibi sırtta taşınarak yolu olmayan ve kalkış için paraşütünüzü serebileceğiniz bir dağa tırmanarak uçabilme, diğer hava araçlarının inemeyeceği alanlara inme özelliğinden dolayı yamaç paraşütü sporu hızla gelişmiştir. Gelişmenin bir diğer nedeni ise özellikle Fethiye-Ölüdeniz Babadağı’nın hava koşullarının uçuş ve kalkıştan sonra yeterli yükseklikte havada süzülerek deniz üzerinde SİV çalışmalarını ( single pilotların) rahatlıkla ve güvenli şekilde yaptıklarından, hayatlarında hiç uçmamış insanların bu isteğini Ölüdeniz de ki şirketlerde çalışan T2 (Ticari Tandem) lisansına sahip pilotlar aracılığıyla gerçekleştirmeleri gibi uçuş eğitimi alarak kendileri de bireysel olarak bu sporu yapma isteğinden ülkemizde hızla gelişmiştir.

Bu sebeptendir ki Türkiye’de bir çok ilde Valilikler, Kaymakamlıklar ve Belediyeler aracılığıyla yeni take off’lar açılarak yamaç paraşütü festivali düzenlenerek bölge tanıtımını basın aracılığıyla yapmakta ve bölgelerinde açılan Yamaç paraşütü kurslarına da gökyüzü sevdalıları’nın katılmasıyla bu sporun gelişerek devam ettiği görülmektedir. Her yıl artarak devam eden talep sonrası 2020 yılından sonra Babadağa uçuş yapmak isteyenler ve gezmek için gidecek misafirler teleferikle çıkacaklardır. Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyatları 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

The post Fethiye Yamaç Paraşütü’nün Günümüz Türkiyesin’deki Yeri first appeared on 0533 748 6460 Ölüdeniz de Yamaç Paraşütünün Adresi.]]>
https://www.zafersekerci.com/fethiye-yamac-parasutunun-gunumuz-turkiyesindeki-yeri-fethiye-oludeniz-yamac-parasutu-fiyatlari-2020-2021-2022-2023-2024-2025-2026/feed/ 0